Youké

Youké Sterke Jeugd helpt kinderen en jongeren van 0-23 jaar en hun gezin met snelle en efficiënte hulp waarin zij zelf de regie houden. De beste oplossingen vind je samen. Want ieder mens is oké en uniek, met een eigen levensstijl. Meer dan 500 betrokken en gecertificeerde professionals in de jeugd & opvoedhulp bieden intensieve ambulante hulp, dagbehandeling, 24-uurs behandeling, crisisopvang, pleegzorg en trainingen. We helpen in de eigen leefomgeving, samen met scholen, vanuit zorgteams en op locaties in de wijk. Met ons grote netwerk van gespecialiseerde samenwerkingspartners bieden we de best passende zorg voor jeugd in de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. We werken altijd vanuit onze kernwaarden: samen, talentgericht, ondernemend, kleurrijk en zelfredzaam.

 

Gedragswetenschapper B (jonge kind 0-7 jaar)

Gedragswetenschapper B (jonge kind 0-7 jaar)


20240863

Regio de Bilt & FoodValley, 24 uur per week

Regio de Bilt & FoodValley, 24 uur per week
De ouders van de 6-jarige Lyn maken zich al geruime tijd zorgen over hun dochter. Op school heeft Lyn moeite om mee te komen met de andere kinderen en zoekt ze voortdurend de grenzen op. Thuis merken haar ouders dat Lyn vaak boos is en veel huilt. Lyn lijkt niet lekker in haar vel te zitten; ze wijst de hulp van haar ouders af, en heeft tegelijkertijd moeite om zich te ontwikkelen. Haar ouders bevinden zich midden in een echtscheiding en zijn nog zoekende naar de beste manier om de opvoeding vorm te geven in deze nieuwe situatie.

Kun jij Lyn, haar ouders en de collega jeugdzorgwerkers helpen om beter te begrijpen wat er speelt, en hen adviseren hoe Lyn zich weer gelukkiger kan voelen? Sluit je dan aan bij Youké als Gedragswetenschapper! Reageer via de solliciteerbutton!

Wat ga je doen?
Je werkt in een integraal specialistisch gebiedsteam en maakt ook deel uit van een team orthopedagogen en (K&J) psychologen, die zowel zelfstandig als samen met jeugdzorgwerkers handelingsgerichte diagnostiek en behandeling bieden aan kwetsbare (jonge) kinderen en hun gezinssysteem. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van deze kinderen. Je draagt bij aan de deskundigheidsontwikkeling van het multidisciplinaire team en de doorontwikkeling van het zorgaanbod. Daarnaast zal je verbonden zijn aan een onderwijs- zorgarrangement voor kinderen met een ASS ( 5-7 jaar) , waarbij  je een actieve rol inneemt in de doorontwikkeling van het arrangement, de coaching van de jeugdzorgwerkers in het werken met de intensieve begeleidingsvraag van deze kinderen.

Wie zoeken wij?

  • Zelfstandige professional: Jij bent een zelfstandige professional die uitstekend kan samenwerken met kinderen, gezinnen, jeugdzorgwerkers en andere betrokken professionals.
  • Ervaring in Jeugdzorg en GGZ: Je hebt ruime ervaring in de Jeugdzorg en/of GGZ, specifiek met kinderen en gezinnen van 0 tot 18 jaar. Daarnaast heb je uitgebreide expertise in diagnostiek, met een focus op jonge kinderen.
  • Specialisatie in ASS-behandelmethoden: Je beschikt over kennis en ervaring met behandelmethoden voor jonge kinderen met autisme (ASS).
  • Opleiding en bevoegdheid: Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in Orthopedagogiek of Psychologie, inclusief een diagnostiek aantekening, en bent bevoegd om behandeltrajecten uit te voeren.
  • Registratie: Je bent geregistreerd als gedragsdeskundige in het SKJ-, NVO-, NIP- of BIG-register.
  • Beschikbaarheid: Je bent 24 uur per week beschikbaar, waarbij werkdagen in overleg worden vastgesteld en passen binnen de teambezetting.
  • Rijbewijs en mobiliteit: Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Persoonlijke kwaliteiten: Enthousiasme, flexibiliteit, en het vermogen tot zelfreflectie en relativering maken jou tot een waardevolle aanvulling op ons team. We verwelkomen je graag!

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een uitdagende functie binnen een ondernemende organisatie met een prettige werksfeer.
  • Wij bieden je een overeenkomst van 12 maanden met uitzicht op een verlenging met arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg, functiegroep Gedragswetenschapper B. Een salaris in schaal 11 met een maximumsalaris van € 5793,72 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur.
  • De mogelijkheid jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen middels onze Youkademy, inclusief toegang tot een online leerplatform.
  • Een goede thuiswerkregeling met een ruime vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek.
  • Een werkgever met aandacht voor de vitaliteit van haar werknemers, geleid door ons interne vitaliteit team.
  • Een werkgever met oog voor verduurzamen. We zijn voor onze inspanningen beloond met een bronzen medaille door Stichting Milieukeur en Milieuplatform Zorgsector.

Wij vinden diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk. Bij Youké is iedereen welkom. Onze medewerkers maken het verschil. We bieden ruimte aan iedereen en gebruiken de kracht van de diversiteit en inclusie om samen te excelleren. Talent als basis, diversiteit en inclusiviteit als kracht.

Solliciteren
Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Jill de Ruijter (Teamhoofd Integrale Teams Zuidoost Utrecht) via 06-40561934 of Marjolein Split (Teamhoofd FoodValley) via 06-24325154. Kijk voor meer informatie over Youké verder op onze site www.youke.nl. Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV via de solliciteerbutton (vacaturenummer 20240863).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Gelderland
Utrecht

Sluitingsdatum:
29-08-2024

Startdatum:
01-10-2024

Locatie:
Regio de Bilt & Foodvalley



Contactpersonen:
Jill de Ruijter

Marleen Peterse
mobiel: +31 0636587440

Bedrijfspagina:
http://www.youke.nl