Youké

Youké Sterke Jeugd helpt kinderen en jongeren van 0-23 jaar en hun gezin met snelle en efficiënte hulp waarin zij zelf de regie houden. De beste oplossingen vind je samen. Want ieder mens is oké en uniek, met een eigen levensstijl. Meer dan 500 betrokken en gecertificeerde professionals in de jeugd & opvoedhulp bieden intensieve ambulante hulp, dagbehandeling, 24-uurs behandeling, crisisopvang, pleegzorg en trainingen. We helpen in de eigen leefomgeving, samen met scholen, vanuit zorgteams en op locaties in de wijk. Met ons grote netwerk van gespecialiseerde samenwerkingspartners bieden we de best passende zorg voor jeugd in de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. We werken altijd vanuit onze kernwaarden: samen, talentgericht, ondernemend, kleurrijk en zelfredzaam.

 

Jeugdzorgwerker B voor Ambulante Gezinsbegeleiding

Jeugdzorgwerker B voor Ambulante Gezinsbegeleiding


20240656

24 uur per week.

Regio Utrecht voor 24 uur per week per september 2024 voor de duur van 1 jaar.

Het is je passie om kinderen en hun gezinnen te helpen. Juist als de situatie erg ingewikkeld is. Je wilt ervoor zorgen dat ze zelfverzekerd verder kunnen, uiteindelijk zonder jouw hulp. Voel jij je aangesproken? Jij bent dan precies op je plek bij Youké als Jeugdzorgwerker. Reageer via de oranje solliciteerbutton!
 
Wat ga je doen?
Als jeugdzorgwerker B stel je samen met het gezin en de verwijzer de doelen voor de begeleiding op, maak je een plan van aanpak en vertaal je dit in concrete stappen. Je ondersteunt het gezin om deze stappen te zetten en nieuw gedrag te oefenen. Je hebt een systemische blik en voert systeemgerichte interventies uit. Je volgt de ontwikkeling van het kind en zijn gezin en signaleert eventuele zorgpunten. De veiligheid van ieder gezinslid houd jij goed in de gaten en je stelt zo nodig een veiligheidsplan op.
Samen met het gezin onderzoek je de mogelijkheden om hun netwerk in te kunnen zetten. Je onderhoudt contacten en wisselt informatie uit met scholen, verwijzers en andere externe instanties. Zowel intern als extern weet jij andere deskundigen te vinden en vraag je advies wanneer nodig. Je neemt proactief deel aan de teamvergadering en intervisie. 
 
Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding het liefste aangevuld met de IAG-opleiding.
  • Je hebt een SKJ-registratie, of je kunt voldoen aan de SKJ-eisen.
  • Je beschikt over specifieke kennis van- en ervaring in het werken met casuïstiek waarbij het veilig opgroeien van het kind een issue is.
  • Als jij daarnaast ook enthousiast bent en reflectie- en relativeringsvermogen hebt verwelkomen we je graag in ons team.
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar.
  • Als je kennis hebt van trauma en hechting, ervaring met gezinsdiagnostiek, goed kan communiceren en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden hebt pas je nog beter bij ons.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden je een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met arbeidsvoorwaarden conform de cao Jeugdzorg. Een salaris in schaal 9 met een maximumsalaris van €4601,31 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur.
  • Een uitdagende functie binnen een ondernemende organisatie met een prettige werksfeer. Standplaats Utrecht locatie Orinocodreef
  • De mogelijkheid jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen middels onze Youkademy, inclusief toegang tot een online leerplatform.
  • Een goede thuiswerkregeling met een ruime vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek.
  • Een werkgever met aandacht voor de vitaliteit van haar werknemers, geleid door ons interne vitaliteit team.
  • Een werkgever met oog voor verduurzamen.

We bieden ruimte aan iedereen en gebruiken de kracht van diversiteit om samen te excelleren. Talent als basis, diversiteit als kracht. Bij Youké is iedereen welkom!

Solliciteren
Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Martine van Hoeflaken 06-54727390. Kijk voor meer informatie over Youké verder op onze site www.youke.nl. Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV via de oranje solliciteerbutton (vacaturenummer 20230656). 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Utrecht

Sluitingsdatum:
24-09-2024

Startdatum:
24-06-2024

Locatie:
Utrecht



Contactpersonen:
Martine van Hoeflaken
tel.: +31 654727390

Bedrijfspagina:
http://www.youke.nl